23 de febr. 2012

A TOTS NO ENS ENGANYEN...

Després d'una setmana a casa sense poder sortir al carrer degut a l'operació de la qual em van intervenir el dia 14 de febrer, us puc ben assegurar que he vist més televisió que en tots els anys de la meva vida, que no són molts, però hi ha una cosa que de veritat em va fer emprenyar, i molt. Normalment no t'adones de la gran quantitat de programes etiquetats “basura” que es donen al llarg del dia; tot per fer cridar l'atenció dels més desafavorits i aquests visquin enganxats a una realitat que segurament no s'acosta a la que és, si més no, a la que aquest programes els hi volen fer creure.

Un dia veig que el Sr. Duc de Palma s'ha embutxacat diners de l’empresa, l'altre la Sra. I.P. (tal qual l’anomenen) està en la seva millor etapa de la seva vida, el Sr. Kiko Rivera a tornat a no amb la seva novia model o que si la Sra. Belén Esteban porta implantació als pits o no, així podria seguir fins fer una gran llista sense final...
El que també amb posar de molt mala hòstia és la ignorància que tenen els tertulians (per anomenar-los d’alguna manera) que surten en aquesta mena de programes que emeten totes les sobretaules en una coneguda cadena de televisió. Aquests no tenen cap al·licient a la seva vida que l'únic que fan es parlar dels altres ?

Amics i amigues desgraciadament vivim en una societat que es creu tot el que donen per la “caixa tonta”, però segur que hi han coses molt més interessants; però això els que tenen aquestes competències ja s'encarreguen de que sigui el menys vist en la televisió, tot fent canvis de programació o simplement deixant-los d’emetre sense cap explicació.
Perquè us explico tot això, perquè mentre les cadenes que depenen de l'estat realitzen aquesta mena de programació tenim a casa nostre la única cadena que fa alguna cosa en positiu i que poc a poc se'ls hi va retallant el pressupost. En alguns indrets del territori no s'han fet retallades sinó que directament s'ha eliminat la seva emissió, com ha passat arreu dels Països Valencians i al contrari amb el Canal 9.

Em sembla doncs, molt lamentable que en la situació de crisis econòmica mundial en la què vivim, els pocs diners que disposa el govern, l'estat o les cadenes de televisió privades i públiques es facin servir per pagar sous, que sota el meu punt de vista estan fora de lloc, a gent que només va a passar el seu ratet de gloria; a fer una entrevista per explicar allò que de ben segur també t'ha passat a tu, en el teu dia a dia però que has decidit explicar-li només a la gent més propera a tu; o qualsevol notícia que ompli la graella tot fent un debat a crits entre ells.


Així doncs demano si us plau que la gent faci un pensament i que valori el que té importància realment, només així aconseguirem fer un pas endavant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada