1 d’oct. 2015


SEMPRE POSITIU ENCARA QUE NO T'ACOMPANYI LA SORT ...

... Fa anys vaig assistir a un curs que havia de ser de les claus d'una negociació del sector immobiliari, però es va convertir en un curs de motivació i desafiament personal.

Jo havia assistit anteriorment a cursos específics de motivació però reconec que aquest tenia un alguna cosa diferent, un sentit fàcil d'entendre però molt complicat d'explicar.

Frases com:

"L'optimista sempre té un projecte, el pessimista té la derrota"

"Les persones que busca'n un canvi en l'àmbit personal i professional són les que lluiten per aconseguir-ho"...


Potser de sobte, no et criden l'atenció però si s'analitzen ni que sigui mínimament aquestes et poden conduir cap a la bona sintonia entre tu, el teu cap i el teu cos. Deixa que el problema que et preocupa et superi, és el més fàcil a fer però el fet d'aixecar el cap i mirar endavant, de ser capaç d'afrontar la realitat d' aquest problema que et preocupa o de ser capaç de buscar una alternativa per fer més feliç la vida, de veritat que això és molt més complicat.


Cal advertir que a la vida fàcil i senzill no hi ha res, però potser si diferent del que molta gent pot pensar. Allò que crees que serà massa difícil per què tu ho puguis aconseguir, potser és el primer pas per aconseguir-ho!!!

Creure que no pots és de dèbils, però afrontar la realitat i saber-ne fer un bon ús és l'excel·lència en les teves decisions, aprendre dels errors per afrontar el futur és haver captat el secret de la derrota, hi ha poca gent per no dir cap, que hagi aconseguit alguna fita important sense errors, però el més important és convertir-los en saviesa i bona praxi.

Amb aquest post, només vol dir que treballis per aconseguir el que vols, no et donis per vençut sense que hagis donat el màxim de tu mateix, només en aquell moment et sentiràs satisfet encara que l'objectiu no s'hagi aconseguit.

SURT AL CARRER CADA MATI AMB EL CAP BEN ALT, TREBALLA FORÇA I DUR PER ACONSEGUIR ELS TEUS PROPÒSITS, NO ET DONIS MAI PER VENÇUT O COM A MÍNIM NO TU CREGUIS QUAN HO PENSIS I NOMÉS AIXÍ ACONSEGUIRÀS SER QUI VULGUIS SER I OBTINDRÀS L' ÈXIT MARCAT ABANS D'INICIAR LA CARRERA DE FONS, AIXÒ ES LA VIDA, UNA CARRERA DE FONS AMB OBSTACLES.

Lluita i somia... que si et creus els somnis estant despert, aquests és faran realitat!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada