12 de maig 2013

UN PAS AL COSTAT, UNA VICTÒRIA



A la vida hi han cops difícils d'entendre i complicats de païr, en aquests casos només et queden dues opcions, la d'acceptar la realitat i seguir endavant o la de criticar i inteposar-te en alló que no has aconseguit fer bé.

Hi ha coses que depenen integrament de tu però n'hi han que NO, no sempre pots i tens el control de tot el que passa al teu voltant i menys quan aquest voltant ha parlat alt i clar.

Tant se va'l que siguis del nord, del sud, de l'est o de l'oest o en tinguis 10, 26 o 80 anys, LA REALITAT ESTÀ PER VIURE I EL FUTUR PER DESCOBRIR.

 Ser valent et pot portar dubtes, males passades i sobretot opinions dolentes sobre tu, però està clar que el respecte no s'ha de perdre mai.

Quan tu fas alguna cosa que et surt del cor vol dir que la fas amb la máxima il·lusió possible, però també vol dir que si surt malament el cop serà més fort, més dur i més complicat d'acceptar, per això quan les coses no les veus gaire clares més val plegar a temps; és del tot cert, les paraules que em van dir fa uns dies:

        "Quim, en aquest cas una retirada a temps és una victòria, sinó ho fas, la victòria la pots perdre en els minuts finals."

Certament tenia molta raó i molt de sentit, està en un lloc ón no et volen val més que marxis i plantejat el que has fet; una vegada tinguis el veredicte amb tu mateix, surt al carrer amb el cap ben alt i demostra-ho a tothom que estan equivocats, que aquella persona que t'ha criticat i ha parlat malament de tu és la culpable de que hagis de finalitzar el teu somni, però amb la certesa de que ha cadascú el temps i calma el posen el seu lloc.

Seguiré estan al peu del canó, seguiré essent qui sóc, potser amb un altre rol, però amb la inquietud de què res ni ningú m'haurà fet tremolar la il·lusió que tenia marcada el dia que vaig començar a caminar...

... Sembrar per recollir però només recull allò que tu mateix has sembrat. Tant se’l va que vinguis del nord o del sud, o que en tinguis 10, 26 o 80 anys,  de petit amb van ensenyar que a la vida s’ha de saber PERDRE per  disfrutar de la VICTÒRIA. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada